2023-10-27 15:50:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nde göreve yeni başlayan akademisyenleri için kapsamlı bir oryantasyon programı düzenledi.

Program, Öğrenme ve Öğretme Birimi tarafından düzenlendi. Öğrenme ve Öğretme Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Elif Bengü’nün organize ettiği programda ilk olarak katılımcılara AGÜ'nün zengin tarihçesi ve öğrenci kitlesi tanıtıldı. Ayrıca, üniversitenin vizyonunu ve misyonunu Rektör Prof. Dr. Cengiz Yılmaz anlattı.

Programda daha sonra Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren Mutlugün, yeni akademisyenlere AGÜ'de devam eden araştırma faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ardından, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Selma Mert tarafından AGÜ Kütüphanesi, Üniversite-Sanayi İş Birliği Sorumlusu Solmaz Şebnem Severcan tarafından AGÜ Teknoloji Transfer Ofisi bilgiler verilerek, sunumlar yapıldı.

Oryantasyon programının son bölümünde ise yeni akademisyenlerin AGÜ'nün eğitim politikaları ve prosedürleri Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Asiliskender tarafından anlatıldı.